2016: Lavenergibolig på 176m² / BR2020

2016: Lavenergibolig på 176m² / BR2020

Projekt beskrivelse:

Stilren lavenergibolig på 176m² med tilhørende carport/skur er opført på Funder Møllevej i Silkeborg efter bygningsklassen 2020 iht. isolering og komfort.

Huset er opført i kvalitetsmaterialer med et minimum af vedligeholdelse, og opvarmes med jordvarme med intelligent styring af ventilationsanlægget, som sikrer et lavt el-forbrug. Husets konstruktion betyder lave årlige omkostninger til opvarmning og sikrer mod fremtidens energiprisstigning.

 


Vi har fået en rigtig fin tilbagemelding fra kunden:

“Vi har fra dag 1 haft en god fornemmelse for HD Bolig og har kun hørt positiv omtale om dem – og vi kan i bakspejlet se, at vores fornemmelse har været helt rigtig. Fra første spadestik har vi haft fuld tillid til dem.

Valget af HD Bolig blev taget, bl.a. fordi de havde en super fin sans for lysindfald og selvfølgelig deres energi rigtige valg. HD Bolig var gode til at lytte efter, hvad vores behov og ønsker til et nyt hus var – og kom hurtig efterfølgende med et bud på et lækkert hus, med alle ønskerne opfyldt og mere til. I forhold til de ønsker vi havde til husets indretning, havde HD Bolig også nogle anbefalinger omkring vinduernes placering, for at få det bedst mulige lysindfald i huset, anbefalinger vi lyttede til og kun kan bifalde i dag.

Vi gik i gang med at byggeriet i april 2016.

Nu hvor huset står færdigt og vi er flyttet ind, kan vi kun sige at vi valgte helt rigtigt. Igennem hele byggeprojektet er vi løbende blevet informeret om byggeriets status, alle aftaler er blevet overholdt, vi har fået hurtige tilbagemeldinger på selv mindre og ubetydelige spørgsmål – og vi har desuden haft mulighed for at kunne besigtige projektet løbende. Det sidste har betydet meget for os. Vi er altid blevet mødt af kompetente håndværkere, når vi har besøgt huset i dagtimerne – og der er ingen tvivl om, at HD Boligs samarbejdspartnere er yderst dygtige fagfolk.

Huset er endda blevet afleveret i god tid inden den først annoncerede færdiggørelsesdato, men her har vejr og vind naturligvis også en lille finger med i spillet.

Processen har været god og det har været rart at have den samme kontaktperson ved HD Bolig igennem hele byggefasen. Vi har været super glade for ham, da vi synes han er yderst kompetent.”

Vi vil absolut anbefale HD Bolig til alle nye ”bygherrer”. Med dem får man ikke bare et nyt hus for pengene, men også en tryghed, der er rar at have, når man nu kaster sig ud i projekter, der er placeret noget uden for ens normale komfortzone.


 

Kunne I tænke jer at høre mere om husets udformning, materialer eller lign. – kontakt os helt uforpligtende via formularen her, eller på tlf.: T. 5189 2490 / mail: henrik@hdbolig.dk

    error: Content is protected !!