Om HD Bolig

HD Bolig – kort fortalt

HD Bolig rådgiver på projekter samt opfører boliger indenfor lavenergibyggeri. Vi holder til i Silkeborg og bygger primært i det midtjyske, hvor vi har et tæt samarbejde med lokale håndværkere og leverandører.

Funktionelle boliger med høj komfort

Visionen er at opføre byggeri med høj komfort og velvære i det daglige – familieboliger med funktionelle og rumlige krav, med åbne og lyse rum til den moderne familie. Boligen skal kunne rumme skiftende behov, såsom familieforøgelse, nyt arbejde eller bare lysten til at ændre indretningen.

Tidssvarende boliger
HD Bolig skaber boliger med en velfungerende og tidssvarende planløsning, som man efterfølgende kan skabe sine egne rum og stemminger udfra – uden at gå på kompromis med design og kvalitet.
Prisfornuftigt byggeri
HD Bolig skaber byggeri med tunge bygningsmaterialer, som skiller sig ud fra traditionelt parcelhusbyggeri, men som stadig er prisfornuftigt og med kendt konstruktion.
Medlem af Byg Garanti
HD Bolig er medlem af Dansk Byggeris Byg Garanti – din garanti for, at din håndværker er godkendt af Dansk Byggeri, fem års garanti efter arbejdet er færdigt samt dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr. Read More >
error: Content is protected !!